Basın bülteni yazımı fiyatları

Markanıza, ürün ve hizmetlerinize yönelik haber değeri taşıyan basın bültenlerini profesyonel bir şekilde hazırlıyoruz ve 1-2 iş günü içinde teslim ediyoruz.

Basın bülteni yazımı basit bir iş gibi görünse de birçok basın bülteninin okunmadan çöp kutusuna gönderildiği bir gerçek. Günümüzde pr ajansları ile çalışan birçok markanın bültenleri bırakın haber olarak değerlendirilmeyi okunmadan çöp kutusuna gönderiliyor. Bu yüzden bülten yazımının profesyonel içerik editörleri tarafından yapılması büyük önem taşıyor.

Gürşen Medya İçerik Ajansı olarak hizmet verdiğimiz markalara ait bültenleri titizlikle hazırlıyoruz. Bu hizmeti PR ajanslarına ve birden fazla bülten ihtiyacı olanlara indirim uyguluyoruz.

Basın bülteni yazımı fiyatları hakkında bilgi almak için info@gursenmedya.com adresinden ya da WhatsApp & GSM: 0545 456 40 76 no’lu telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.

Hemen İletişime Geçin!
Şimdi İletişime Geçin!
Scan the code
SEO içerik, basın bülteni dağıtımı, PR, firma tanıtımı ve diğer talepleriniz için hemen iletişime geçin!