Basın bülteni yayınlayan siteler arıyorum

Basın bülteni dağıtımı ve içerik yazımı konusunda profesyonel çözümler sunuyorum, basın bülteni yayınlayan haber siteleri, basın bülteni yayınlayacak siteler arıyorum.

Basın bülteni, birçok haber sitesi ve gazete için hala en önemli haber kaynaklarından biri olsa da profesyonelce hazırlanıp doğru medya kuruluşlarına ve yayıncılara iletilmediği takdirde bir işe yaramıyor.

Her gün çeşitli kaynaklardan yüzlerce basın bülteni servisi yapılsa da bunların büyük çoğunluğu medyada yer bulamıyor. Dijital PR ve iletişim danışmanlığı konusunda destek verdiğim marka, ürün ve hizmetler ile kişilere ait basın bültenlerini profesyonelce hazırlıyorum. Haber formatında, reklamdan uzak olarak hazırlanan basın bültenlerini doğru yayıncılar ve mecralar ile buluşturmaya büyük özen gösteriyorum.

Haber sitelerinizin içerik ihtiyacını nitelikli bültenler ile karşılamak konusunda benimle işbirliği yapmak ister misiniz? Cevabınız “Evet” ise bana info@gursenmedya.com ya da 0553 349 75 15 (WhatsApp) adresinden ulaşabilirsiniz.

Göndereceğiniz mailde;

Yetkili kişi (Editör, muhabir, yayın sahibi vb.) Adı Soyadı,

Mail adresi,

Telefon,

Web sitesi linki,

İlgilenilen basın bültenlerinin kategorisi (Sağlık, Ekonomi, Teknoloji vb.) gibi bilgilere yer vermeniz yeterlidir. Vereceğiniz bilgiler doğrultusunda sizleri de basın listeme ekleyeceğim. Böylece göndereceği bültenler size de ulaşacak.

Bu bilgilerin yanı sıra tanıtım yazısı yayınlama, backlink vb. konularda da bana fiyat teklifinizi iletirseniz ağıma web sitelerinizi de müşterilerimize sunmak için ekleyeceğim.

İletişim: engin@gursenmedya.com

WhatsApp: 0553 349 75 15

İletişime geçin!
Nasıl yardımcı olabilirim?
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?